Загальна кількість переглядів сторінки

неділю, 10 травня 2020 р.

Мандруючи онлайн Міжнародним фестивалем документального кіно про права людини Docudays UA. DOCU/SPACE. РЕФЛЕКСІЯ

"Аврора" - це норвезький документальний фільм, в основі якого три роки життя юної співачки. 16-річна дівчина створила композицію і розмістила у мережі. Вона сподобалася слухачам. Після такого шаленного успіху продюсери пропонують їй записати сольний альбом і розпочати турне. Перший альбом вийшов не таким, яким його бачила сама Аврора. Вона є авторкою пісень, які ніби відривають частини її душі, які її вимучують, виснажують. У 2016 їй хочеться реалізувати своє внутрішнє Его. Це надзвичайно складно.

Дівчина, не зважаючи на успіх, боїться спілкуватися з шанувальниками, обійматися з ними, фотографуватися. У її душі йде внутрішня боротьба між тим образом, який вона представляє на концертах і які поширює її команда, і нею, як людиною.
І відпускати пісні для дуже складно. А, крім того, вони потрапляють до команди, яка прагне її змінити відповідно до запитів кон'юнктури, моди. Дівчина противиться, прагне взяти на себе весь процес створення пісень.
Крім внутрішньої боротьби, співачка бореться з тиском команди, з часом, зі своїми страхами стосовно своїх прихильників-фанатів, з часом, адже постійні терміни яких необхідно дотримуватися.



Фільм демонструє трансформацію свідомості Аврори - від дівчинки, яка жила у розміреному, спокійному, впевненому житті своєї сім'ї, до людини, яка відкриває свою душу світові, відтворює всі свої почуття і не боїться цього, яка знаходить гармонію між своєю душею і способом її вираження.
Батьки гордяться своєю дочкою, її підтримують, один з продюсерів залишається барабанщиком у її команді, щоб підтримати співачку.
Пошук себе повертає Аврору у дитинство, де вона пізнавала вільний світ, прагне відтворити себе, малюючи портрети власної душі, грає мелодії на білому фортепіано, отримуючи насолоду і бажання далі творити.
 Якщо перший альбом був записаний ще з неусвідомленою співачкою Авророю. Другий - формувався з урахуванням її ідей, прагнень, бачень... Навіть під час перемовин з англійською командою студії звукозапису, Аврора бере на себе відповідальність за те, щоб презентувати альбом через чотири-п'ять місяців, тому що вона вважає, чим швидше пісні дійдуть до слухача, тим збережеться їх енергетика, вони будуть ощасливлювати людей.  Співачка говорить про те, які пісні вона хоче записати, висловлює свою концепцію альбому. 
 Так, Аврора стає зрілою у своїх бажаннях робити своїми піснями людей щасливими. А ще турне в Бразилію, де вона побачила ансамбль барабанщиць, які щасливіють від того,що просто грають людям. І це, можливо, є відправною точкою об'єднання свого Его та творчості. Любити та віддавати частинку себе - це радість та щастя, а не мука... Довіряй іншим, які підтримують тебе і ти принесеш більше щастя навколишеім... Висновки на майбутнє. 

Немає коментарів:

Дописати коментар