Загальна кількість переглядів сторінки

пʼятницю, 31 травня 2019 р.

ЧЕМПІОНАТ КРОКСу ГІМНАЗІЙНОГО ТАБОРУ "ПЕРЛИНА"

Зміна поколінь - процес тривалий і болісний... КРОКС у Заліщицькій державній гімназії існує 18 років. За цей час у різноманітних заходах успішно взяли участь понад 150 гімназистів і кожен з них запам'ятав атмосферу Культурних, Розумних, Організованих, Кмітливих, Спритних... У 2018-2019 н.р. десятикласники та одинадцятикласники востаннє брали участь у чемпіонаті України, у Кубку та Суперкубку області з інтелектуально-розвивальних ігор УНІКУМу пам'яті Героя АТО Ореста Квача.
І слід готувати нове покоління "кроксівців". Тому гімназійний табір "Перлина" став своєрідним майданчиком для проведення чемпіонату КРОКСу... На сцену вийшли гімназисти перших-других класів: команди "Гелексі" (1-А,Б), "Аніме" (2-Б, 1-Б, 1-А), "Старики" (2-Б), команда 1-Б.
Ведучий Василь Дяків провів інструктаж і розпочалися інтелектуальні конкурси: "Планета Земля", "Школа", "Логіка", "Спорт", "Мистецтво" та два спортивних "Спритність", "Човник". За результатами - переможцем стала команда "Гелексі", друге місце - команда 1-Б, третє місце - "Старики" та четверте - "Аніме"... Дітям сподобалося брати участь в інтелектуально-розвивальних конкурсах. І сподіваються на продовження кроксівських традицій.
 І на завершення фото....










 

Немає коментарів:

Дописати коментар