Загальна кількість переглядів сторінки

неділю, 8 липня 2018 р.

ВЕЛЕТНІ І КАРЛИКИ НАШОЇ ЕПОХИ...

Євген Сверстюк (2014), Роман Іваничук (2016), Любомир Гузар (2017), Богдан Гаврилишин (2016), Іван Драч (2018), Мирослав Попович (2018), Микола Сингаївський (2013), Борис Олійник (2017), Левко Лук'яненко(2018). Моральні авторитети українців. Від того, що вони відходять інтелектуальний світ потьмянів... Високі ідеї гуманітарної політики стали дедалі здрібнілі сучасними політиками-дегенератами... Ми стоїмо на порозі гуманітарної кризи... Великої гуманітарної кризи... Ідеї добра, моральності, високих цінностей відходять у минуле...
Незабаром суспільство стане називати "великими гуманістами"  МОНАТІКІВ, ПОТАПІВ, "Время истекло", і їм подібні групи та виконавці, коли їх словесний потік найбільше впливатиме на свідомість кожного з натовпу... А найвищим проявом суспільної моралі стане виступ голяків на сцені... Для глибини думки потрібен час. Сучасність нищить час і не дає відчувати вічні цінності.
Бо тільки ВЕЛИКІ можуть творити великі справи і бути взірцем для нації, нації великих людей, людей з благородним серцем і великою душею... Залишатися у пам'яті дегенеризованого суспільства стає дедалі складніше і складніше. Адже суспільство втрачає здатність мислити системно і зберігати стержень своєї моральності. ПАМ'ЯТАЄМО ПРО ЛЮДЕЙ З ЧИСТОЮ ДУШЕЮ І ВЕЛИКИМ СЕРЦЕМ.   

Немає коментарів:

Дописати коментар