Загальна кількість переглядів сторінки

пʼятницю, 1 квітня 2016 р.

Х Кубок Галичини ім. Ю. Беркити

26 - 27 березня 2016 року у Тернополі відбувся Х Відкритий Кубок Галичини ім. Ю. Беркити. На нього з'їхалися команди з Волинської, Одеської, Сумської та Тернопільської областей. Приємно бачити і Ананьїв, і Луцьк, і  Ромни, і Мельницю-Подільську, і Заліщики. У Заліщик було дві команди "Гелаксі" та "Made in Ukraine". Відбулися ігри КРОКСУ - командна, дуети та особиста, "Інтелектуальна мішень" (спортивна), "Інтелектуальна лотарея", "Персони". "Гелаксі" у загальному заліку стали 4, а "Made in Ukraine" - 10 з 16 команд.
Найбільший успіх випав на долю "Гелаксі": А. Сендзюк, О. Кукурудзяк, В. Коцюбійчук, А. Тракало, С. Чокан, Л. Николайчук, Л.Розновської. Спочатку вони вибороли 3 місце у командній першості КРОКСу, і якби не штрафи, то були б чемпіонами, потім у дуетах А. .Сендзюк та Л. Розновська стали чемпіонами (досить несподівано для інших), а наступного дня третіми в "Інтелектуальній лотареї". Загальнокомандне  четверте місце після двох "монстрів" Тернополя і "Vivat" (м. Луцьк). До загальної скарбнички успіху додався поділ 6-7 місць в "Інтелектуальній мішені" та шосте С. Чокана в особистій першості.
"Made in Ukraine" не так вдало виступило. А. Скакун, І. Гнатяк, Т. Книш, Т. Радзіх, М. Пукіш, В.Кузняк, В. Гармата показала кращий результат у КРОКСі - 9 (камандна), 7 (дуети), 8(особиста), але не дуже вдало в інтелектуальній серії. А тому 10 місце.
Ми щиро вдячні за допомогу батьків та дирекції у фінансуванні поїздки. Такі змагання гуртують дітей, привчають до командної роботи, долати спільно проблеми і вирішувати складні завдання. Тому КРОКС - супер... Так виглядала команда "Made in Ukraine" в "Інтелектуальній лотареї"...
   Прохання, якщо хтось має і може поділитися фотографіями із заходу - будемо вдячні... 

Немає коментарів:

Дописати коментар