Загальна кількість переглядів сторінки

субота, 20 липня 2024 р.

УКРАЇНСЬКА МОВА МАЄ ЗНАЧЕННЯ...

Чи довше триває війна, тим стає очевиднішим бажання русского міра розхитати українське суспільство. Методів для цього у фсб багато - від постійного "капання на мізки громадянам України", що "все пропало" і до вчинення терористичних актів різного рівня: від вбивства цивільного населення внасладок ракетних ударів і до вбивства тих, хто своєю принциповістю і безкомпромісністю відстоював і відстоює національні цінності та українську ідентичність. Це суспільно-політична складова вбивства Ірини Фаріон. Жінка, науковиця, яка не тримала зброї, яка не вбивала ворогів-агресорів, і яку вбили... 

Вбивство цивільної людини, яка не чинила опору, не захищалася - це гріх. Важкий гріх, що не можна спокутувати. Навіть, якщо це опонент у суспільній дискусії. Навіть, якщо це людина, яка мала погляди не співзвучні з поглядами більшості щодо мови та культури. 

Сьогодні день 8 річниці вбивства Петра Шеремета, білоруського журналіста, який теж загинув внаслідок замаху. 

Згадаємо С.Бандеру, Л.Ребета, Є.Коновальця, С.Петлюру і багатьох героїв, які були знищені більшовицько-московською ордою. 

Що буде далі? Як будуть розвиватися події? Ніхто сьогодні про це не може сказати з впевненістю. Як і те, наскільки правоохоронні органи зуміють фахово провести розслідування і довести справу до суду. Тому будемо чекати... Це один з найкрщих варіантів, щоб не стати учасниками чергової спецоперації фсб, адже ймовірність того, що вона буде проводовжуватися як вліво, так і вправо... І потрібно помилитися та робити все для того, щоб душа представленої  Ірини знайшла спокій у Засвітах. 

Захищати українську мову, культуру, пропагувати кращі її взірці, спонукати світ вийти з російських наративів того, що "українська мова - меншовартісна і тільки діалект російської" - це обов'язок кожного громадянина України... Кожного... Адже тільки міць і утвердження української мови в Україні та світі знищить псевдовелич російської мови.

І за це треба стояти... І за це треба продовжувати боротися... "Я не боюсь своєї смерті, бо такі як я своєю смертю не вмирають..." 

Немає коментарів:

Дописати коментар