Загальна кількість переглядів сторінки

субота, 27 травня 2023 р.

РОБОТА З УЧНЯМИ....

 

24 травня 2023р. у Тернопільському обласному відділенні Малої академії наук України відбулася обласна учнівська науково-практична конференція «Локальна історія. Погляд крізь століття», яка покликана активізувати роботу з популяризації наукових знань, професійної орієнтації та залучення учнів до пошукової та науково-дослідницької діяльності.

Пленарні засідання учнівської конференції проходили за трьома напрямами:
«Актуальні проблеми історії» модератор секції – Куций Іван Петрович, доктор історичних наук, професор ТНПУ ім. В. Гнатюка;
«Персоналізація історії Тернопілля» модератор секції – Секо Ярослав Петрович, кандидат історичних наук, доцент ТНПУ ім. В. Гнатюка;
«Тернопільщина у війнах і визвольних змаганнях ХХ-ХХІ століть», модератор секції – Старка Володимир Васильович, доктор історичних наук, професор ТНПУ ім. В. Гнатюка.


Другий навчальний рік наші проєкти допускаються до онлайн-захисту у Всеукраїнському інтерактивному конкурсі "МАН-Юніор Дослідник" (номінація "Історик") І вдруге не можуть потрапити на подіум. Цього року - це проєкт про сімейний кластер, яку предсталяли Марія Довбуш та Христина Лопушинська, гімназистки 6(10)-Б класу. Тема цікава. Але... Частина робіт справді були підготовлені на високому рівні. Наш проєкт теж виглядав досить непогано. Говорити про те, що журі непрофесійне також не доводиться. Отож, висновок напрошується один - треба наполегливіше працювати). Про це подімаємо завтра. Тобто у новому навчальному році.

Немає коментарів:

Дописати коментар