Загальна кількість переглядів сторінки

субота, 25 березня 2023 р.

НОВИНИ

 Час біжить дуже швидко. 
Уже минає половина ІІ семестру. На початку березня пройшов ІІ етап конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН України. Результат - два других місця. Марія Довбуш, учениця 6(10)-Б класу, у секції "Історичне краєзнавство", Юлія Зима, учениця 5(9)-Б класу, - у секції "Історія України".

14 березня 2023 року мав за честь вдруге презентувати підручник з інтегрованого курсу "Здоров'я, безпека та добробут" для 6 класу, підготовлений авторським колективом на чолі з п. Оленою Шиян. Захід  відбувся за сприяння видаництва "Світич". За це маю ще сертифікат на 3 години. Відбулося все ок. 


Весняний курс з підвищення кваліфікації "Громадянської освіти", який викладається уже 4 роки, організований Всеукраїнською асоціацією викладачів історії та суспільних дисциплін "Нова Доба" триває по вівторках упродовж березня-квітня. Автори-розробники курсу допомагають нам, педагогам-практикам, вийти на розуміння ролі та місця навчального предмету під час війни. Тематика стосувалися дотримання прав дітей під час воєнного конфлікту (Олександра Козерог) особливостей економічних процесів під час війни (Анна Горленко), ідентичність під час війни (Ілля Лучінський). Було цікаво та пізнавально. Невеличкий скріншотовий калейдоскоп...












А ще "довга дорога в дюнах" - підготовка до заключного етапу Всеукраїнського конкурсу "Вчитель року - 2023" в номінації "Основи здоров'я". Підготовчий етап завершений. Очікуємо 17 - 30 квітня 2023 року. Буде непросто, хоч і цікаво. 

І підготовка тестів для перевірки знань, умінь, навичок учнів 8 та 9 класів з історії України, які будуть розміщені на платформі Всеукраїнської школи онлайн. З визначенням освітніх втрат. Очікуємо 28 березня 2023 року. Будемо працювати з експертом. 










Немає коментарів:

Дописати коментар