Загальна кількість переглядів сторінки

четвер, 27 грудня 2018 р.

ВІДБІРНИЙ ТУР ОБЛАСНОГО КОНКУРСУ "ВЧИТЕЛЬ РОКУ - 2019" (НОМІНАЦІЯ "ОСНОВИ ЗДОРОВ'Я")

26 грудня 2018 року на базі Тернопільського обласного комунального інституту післядипломної педагогічної освіти відбувався І тур ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу "Вчитель року - 2019" у номінаціях "французька мова", "основи здоров'я", "географії". Учасники конкурсу демонстрували свої теоретичні знання з фахової дисципліни, психології та педагогіки, виконуючи тестування. У практичному завданні кожен презентував фрагмент уроку, у якому реалізовував власну методичну проблему. З основ здоров'я змагалися 14 учасників. Фрагменти уроків стосувалися тем 7 класу "Психологічне та соціальне здоров'я": конфлікти, стреси, шляхи вирішення конфліктів, стреси в екстремальних ситуаціях тощо.
Усі продемонстрували високі вміння, атмосфера була дружелюбна, судді професійні, об'єктивні та доброзичливі. На основі двох конкурсів судді визначили п'ятірку фіналістів, які будуть змагатися  у січні 2019 року.
Учасники щиро вдячні організаційному комітету - директору О.М. Петровському, заступнику О.І. Когут, методисту О.В. Турчин за комфортну та якісну підготовку завдань конкурсу та організацію проведення.
На жаль, фото не  маю.... Тому пропоную протоколи... І... продовження буде.

 

Широ дякую за допомогу сім'ї та директору О.Войчишин. Адже, Microsoft  і "Партнерство в навчанні", а ще Офіс 365, тестові програми, прикладні програми для обробки фото та відеоматеріалів - це те, що зацікавило журі і дало змогу якісно виконати завдання.

Немає коментарів:

Дописати коментар