Загальна кількість переглядів сторінки

неділю, 28 лютого 2016 р.

УНІКУМ: відбірний тур. Обласний кубок з українських інтелектуальних ігор пам'яті Ореста Квача

У Чорткові стало традицією проводити відбірний етап обласного кубка з інтелектуальних ігор. Цього року цей захід присвячений пам'яті Героя АТО Ореста Квача із Заліщик. Відрадним є те, що впродовж майже двох десятиліть УНІКУМ розвивається. Два роки поспіль відбірним етапам передують онлайн турніри, де команди мають змогу вибороти путівку до них.
У Чорткові традиційно ігри проводять С.Н. Беднарчук та В.З. Якимчук. Як завжди, максимально об'єктивно, максимально організовано. Дві гри: "Інтелектуальна лотарея" та "Кращий ерудит". 11 команд, серед яких і нові як команди чортківських шкіл, Колиндян, с. Вікно Гусятинського району, і досвідчені смт. Мельниця-Подільського Борщівського,  с. Васильківці Гусятинського районів, Заліщицької гімназії. Останні, як організатори фіналу, грали поза конкурсом і мали змогу відчути змагальницький дух.
У запеклій боротьбі право грати у фіналі вибороли команда Чортківської гімназії та смт. Мельниці-Подільської Борщівського району, в особистій першості - представник ЗОШ № 6  м. Чорткова.
Що "Гелексі" та "Маде ін Юкрейн", яка виступала не оптимальним складом. Перші лише на ціну одного запитання відстали від третього місця, а у другому турі "Кращого ерудита" було троє: Олексюк Ілона, Кукурудзяк Оксана, Сендзюк Андрій. Останній увійшов до п'ятірки, і став п'ятим. А виготовлені в Україні отримали досвід і стимул - ставати кращими.
ТОЖ 7-8 березня 2016 року Заліщицька державна гімназія приймає фінал. В України - інтелектуальне майбутнє. Творимо його і пам'ятаємо героїв, що зробили нас сильнішими.

Початок. Неділя близько 8 години ранку 

 

Славна п'ятірка кращих зональних ерудитів. 
Андрій Сендзюк крайній зліва



"Бойові порядки" команд Заліщицької державної гімназії

  Щось таки попало...


Майже на завершенні...


The End
ЗАЛІЩИКИ ЧЕКАЮТЬ НА ВАС!
     

Немає коментарів:

Дописати коментар