Загальна кількість переглядів сторінки

неділя, 2 червня 2024 р.

НОВІ ДОСЯГНЕННЯ

 Упродовж 7 років гімназисти беруть участь у Всеукраїнському інтерактивному конкурсі "МАН-Юніор Дослідник". Він, напевне, є одним з перших, коли захист проєктів відбувався онлайн. Масовим онлайн-захист став внаслідок пандемії та широкомасштабного вторгнення. Учасниикам конкурсу пропонували підготувати проєкт в одній із номінацій. Після того відбувалося заочне онлайн їх оцінювання, за результатами якого команди допускалися до фіналу. 

Цього року двоє гімназисток Софія Павлучинська та Юлія Зима представили на розгляд журі роботу "Архітектурне поліголосся міста Заліщики". Завдання, яке вони поставили перед собою, полягало у розробці туристичного маршруту з урахуванням відвідання споруд, які зберігають ідентичність укранців, поляків, євреїв. 22 травня 2024 року відбувся онлайн-захист. 

За результатами журі робота отримала загальну суму 8,17. Цей результат дозволив команді вибороти третє місце. До другого місця не вистачило 0,04 бали))) У секції було близько 200 проєктів.

Вітаємо переможців та їх керівника В.Дяківа, викладача секції історії України Заліщицької філії Тернопільської обласного відділення МАН України з успіхом.